Udbyder: Danske Spil
Spil her
Dato: May 19, 2017 20:00
Kamp: SK Telecom T1 – Flash Wolves (LoL Bo5, Spiller til at få first blood, Map 3)
Spiltype: Spiller laver First Blood Map 3
Udfald: Maple
Odds: 6.00
Spilbar ned til: 5.00
Status: Vundet

OBS: Spiltip magen til er lagt op til map 1 og 2. Da chancevurdering og spiltip er det samme, så vil analysen ligeledes være den samme til de to maps

Første semifinale til MSI 2017 står mellem SK Telecom T1 og Flash Wolves. Flash Wolves har sådan set haft et rimeligt tag på SK Telecom T1 de gange, som de har mødtes. Det har dog ikke været nogen speciel stor samplesize.
Jeg har valgt at kaste mit blik på et lidt højt odds, nemlig på hvilken spiller der får første kill, også kendt som First Blood.

Hvad taler for spillet?
Flash Wolves (FW) lader til at fundet den gyldne formular mod SK Telecom T1 (SKT). Det er over en ret begrænset datamængde, men ikke desto mindre har de i hvert fald troen på at de kan lade sig gøre.
Flash Wolves har hidtil gjort det, at de har valgt et par pushing lanes top og mid, og egentlig holdt et højt pres på specielt midlane, som har elimineret noget af den styrke som Peanut har i sit spil. Han kan ikke tillade sig meget, når både top og mid er presset.

SKT er store favoritter til at få first blood, men det har egentlig ikke været en prioritereing fra deres side hidtil.

Hvad taler i mod spillet?
Det hold, som får fat i Lee sin har et godt kort på hånden i forhold til at få first blood. Lee sin er pt den bedste jungler early game til at få kills, så picking fase har meget at sige.
At tro at Maple får et solokill på Faker er måske lige at sigte over målet. Han er afhængig af sin jungler Karsa. Karsa har spillet meget Graves og Lee Sin, der begge er champions, som meget vel kunne få killet selv.

Konklusion:
Når SKT og FW i aften mødes i semifinalen, synes jeg godt, at jeg kan se Maple få en hovedrolle i early gamet. FW prioriterer højt pres specielt mid, og dermed gode muligheder for Maple til at komme før Faker rundt på mappet. Danske Spil har odds 6 på Maple til at få first blood, men jeg vil som minimum gerne give ham 20% og dermed spilbar ned til odds 5,00.