Den næste turnering foregår i USA, hvor der senere på dagen starter et ny turnering – nemlig cs_summit. Her skal otte hold deltage 150,000$, i et noget underligt format. Turneringen er nemlig lavet sådan, at holdene starter direkte ud i kvartfinaler, men med et lowerbracket også. Det vil sige, at der igennem hele turneringen bliver spillet bo3 – hvilket taler for favoritterne.

Sådan ser bracket ud.

Favoritten er forventeligt SK, efterfulgt af NiP, Gambit og Cloud9.  Dog er turneringen pakket med hold, der umiddelbart vil kunne slå hinanden på kryds og tværs alt afhængigt af dagsformen.

Læs her xtophers spilforslag til turneringen.

Vores ekspert xtopher mener dog også, at der muligvis ligger et guldklump i Liquid til at nå finalen til odds 9. For at ridse en kort analyse op, så har NiP (holdets første modstander) ikke haft den mest optimale rejseoptakt og landte først sendt igår aftes i LA. Derefter bør de også med twitzz på holdet have en fornuftig chance for at avancere imod Gambit/Godsent. Skulle de nå så langt og derefter tabe winners final, så vil de ryge i losers final, hvor de har en ekstra chance.